2023 bahçe şemsiyesi trendleri, birbirinden yenilikçi şemsiye tasarımlarını bünyesinde barındırıyor. Dış mekan alanları içerisinde yer alan bahçeler, restoran ve konutların en özel bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle özellikle yaz aylarında, bahçe alanlarında kullanılacak şemsiye tasarımlarına önem verilir. Peki 2023 bahçe şemsiyesi trendi neler?

Ahşap Şemsiyelerle Etkileyici Görünüm

Ahşap şemsiyeler, dış mekan tasarımlarında sıklıkla kullanılan şemsiye tasarımlarından bir tanesi. Bahçe alanlarının yanı sıra restoranların dış mekanlarında da tercih edilen bu tür şemsiyeler, vintage bir görünüm sergiler. Ahşap şemsiyelerde, kaliteli ağaçlar kullanılır.

Ağaçlar, çok özel işlemlerden geçirilir ve kurtlanmaya karşı dayanıklı hale getirilir. Bu sayede uzun süreli kullanımları olanaklı hale getirir. Aynı zamanda benzersiz tasarımı, güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmaya katkıda bulunur. Yenilikçi tasarımı sayesinde ahşap şemsiyeler, 2023 bahçe şemsiyesi trendleri arasında kendisine yer buluyor.

Yandan Gövdeli Şemsiye: Modern ve İncelikli Tasarım

Modern ve ince bahçe şemsiyesi tasarımlarından bir diğeri de yandan gövdeli şemsiyedir. Özellikle bahçe ve plaj alanlarında kendisine yer bulan bu tür şemsiyeler, metal gövdesi sayesinde uzun süreli kullanımlar açısından bir hayli idealdir. 2023 bahçe şemsiyesi trendleri içerisinde bulunan yandan gövdeli şemsiyeler, genellikle alüminyum iskelete sahiptir. Güneş ışınlarına karşı dayanıklı kumaş kullanılır. Bunun yanı sıra rüzgar başta olmak üzere olumsuz hava olaylarına karşı son derece dayanıklıdır.

Kaliteli, Yenilikçi ve Dikkat Çeken Kumaş Şemsiyeler

Kumaş şemsiyeler, fonksiyonel tasarımları sayesinde farklı alanlarda rahatlıkla kullanılır. Kaliteli, yenilikçi ve göz alıcı kumaş ile tasarlanan kumaş şemsiyeler; hafif ve dayanıklı olması sayesinde eşsiz bir kullanım sunar. Plaj ve bahçe alanlarında tercih edilen bu tür şemsiyeler, ortamın dekore edilmesine büyük katkı sağlar. Çünkü kullanılan kumaş, estetik ve zarif detaylara sahiptir.

Her ne kadar hafif bir tasarıma sahip olsa da zorlu hava şartlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Zararlı UV ışınlarından koruyan çok özel tasarımı, uzun süre yenilikçi kullanım vadeder. 2023 bahçe şemsiye trendlerinden biri olan kumaş şemsiyeler, daha çok konut alanlarında kullanılır. Aynı zamanda kafe ve restoran gibi alanlarda da işlevsel bir kullanım vadettiğini söylemek mümkündür.

WhatsApp chat